Vildt & Vin aften
En vildt velsmagende forårsaften med vildtretter
Kok: Ronnie Gram fra Danish Nature Brew
Vin: Claus Wilms fra Det Danske Vinkompagni kommer og præsenterer aftenens vine.
Når foråret er på vej, fejrer vi sæsonskiftet med en buffet fyldt med det bedste fra skov og have. Glæd dig til en stemningsfuld aften med vildt i mange varianter – fra de små fugle til krondyret – kombineret med friske forårsgrøntsager, urter og sprøde smage.
Aftenen indledes med velkomst i foyeren, hvor der er mulighed for at tilkøbe en aperitif.
Derefter serveres forretten ved bordene, inden vi åbner den store vildtbuffet med alt fra grillet dådyrkølle og fasangryde til vildtpølser og tarteletter med kanin.
Vi afrunder middagen med dessert og søde forårsfristelser, og der er mulighed for tilkøb af kaffe med cognac eller likør.
Undervejs byder aftenen på et spændende kort foredrag 15 min: “Fra skud til tallerken”, hvor jægere fortæller om etisk jagt, naturens biotoper og vildtets vej fra skov til køkken.
Til maden er der mulighed for at tilkøbe en nøje udvalgt vinmenu eller vælge blandt velafbalancerede hvide og røde vine, som er sammensat til at fremhæve de rige og varme smage fra vildtet.
En aften med god mad, hyggelig stemning og forår på tallerkenen – lige her på Sct. Jørgens Gaard.













